Organisatie

Wie of wat is Stichting e-VEN-t?

e-VEN-t is een ANBI Stichting (Algemeen Nut Beoogde Instelling, non-profit) die bestaat uit een gezellige club ouders die op vrijwillige basis “e-VEN-t’s” organiseren. Onze activiteiten en evenementen organiseren wij voor de jeugd uit Veghel.

  • Nico (VOG verklaring) en Patry van Deursen, ouders van Sanne;
  • Han van Gemert en Mireille Oostrum, ouders van Jens en Lynn;
  • Edwin en Mariska Donkers, ouders van Kyan en Roan;
  • Erwin van Stiphout en Mieke Verstegen, ouders van Jade, Lenn en Lune.

Hoe is Stichting e-VEN-t ontstaan?

Tijdens het organiseren van de buitenspeeldag van het Visven hebben Stichting Vivaan en Wijkvereniging ‘t Ven ons benaderd met de vraag of wij geïnteresseerd waren om discoavonden te gaan organiseren in MFA de Hintel in de wijk ‘t Ven. Dit verzoek werd enthousiast door ons ontvangen. We zijn direct begonnen met het opstellen van een plan wat aan de Wijkvereniging, Stichting Vivaan en aan de Gemeente Veghel voorgelegd is. Tijdens het opstellen van het plan hebben we besloten om een eigen website te maken, een naam te bedenken en om eventueel in de toekomst meerdere activiteiten te gaan organiseren.

De naam die wij toen hebben is “e-VEN-t”. Deze naam verwijst naar ’t Ven (de wijk waar de activiteiten plaats zullen vinden. Bovendien betekent “e-VEN-t” in het Engels evenement.

Wat doet Stichting e-VEN-t?

Aanvankelijk zijn wij gestart met het organiseren van twee spetterende kinderdiscoavonden in 2015. Wegens het overweldigende succes hebben wij besloten de discoavonden voortzetten in 2016 en meerdere activiteiten gaan organiseren voor de jeugd. Denk hierbij aan de buitenspeeldag, Fright Night en een winter speurtocht tijdens de kerstvakantie.

Wij zijn dringend op zoek naar versterking van ons team! Denk hierbij aan het mede-organiseren van evenementen, helpen tijdens evenementen of andere hand- en spandiensten. Heb je interesse om ons te helpen, dan kun je je aanmelden via het contactformulier.

Vragen?

Mochten er nog vragen zijn, dan zijn wij bereikbaar per mail naar info@e-ven-t.nl. Onze mail wordt niet dagelijks uitgelezen, dus mocht je een dringende vraag hebben dan zijn wij telefonisch te bereiken.

Mireille Oostrum op 06-21440756

Nico van Deursen op  06-22990734

Mariska Donkers op 06-11466036

Mieke Verstegen op 06-55772232