Organisatie

Wie of wat is Stichting e-VEN-t?

e-VEN-t is een ANBI Stichting (Algemeen Nut Beoogde Instelling, non-profit) die bestaat uit een groep ouders die op vrijwillige basis “e-VEN-t’s” organiseren. Dit zijn activiteiten en evenementen voor de jeugd uit Veghel. Wij zullen ons even voorstellen:

  • Nico (VOG verklaring) en Patry van Deursen, ouders van Sanne.
  • Han van Gemert en Mireille Oostrum, ouders van Jens en Lynn.
  • Ronny Derksen, ook bekend als DJ Ronny.
  • Mieke Verstegen.

Hoe is Stichting e-VEN-t ontstaan?

Tijdens het organiseren van de buitenspeeldag van het Visven hebben Stichting Vivaan en Wijkvereniging ‘t Ven ons benaderd met de vraag of wij geïnteresseerd waren om discoavonden te gaan organiseren in MFA de Hintel in de wijk ‘t Ven. Dit verzoek werd enthousiast door ons ontvangen. We zijn direct begonnen met het opstellen van een plan wat aan de Wijkvereniging, Stichting Vivaan en aan de Gemeente Veghel voorgelegd is. Tijdens het opstellen van het plan hebben we besloten om een eigen website te maken, een naam te bedenken en om eventueel in de toekomst meerdere activiteiten te gaan organiseren.

De naam die wij toen hebben is “e-VEN-t”. Deze naam verwijst naar ’t Ven (de wijk waar de activiteiten plaats zullen vinden. Bovendien betekent “e-VEN-t” in het Engels evenement.

Wat doet Stichting e-VEN-t?

Aanvankelijk zijn wij gestart met het organiseren van twee spetterende kinderdiscoavonden in 2015. Wegens het overweldigende succes hebben wij besloten de discoavonden voortzetten in 2016 en meerdere activiteiten gaan organiseren voor de jeugd. Denk hierbij aan filmavonden, bingo avonden en Halloween.

Vanwege de uitbreiding van activiteiten en discoavonden hebben we uitbreiding/versterking van ons team nodig. Denk hierbij aan het mede-organiseren van evenementen, helpen tijdens evenementen of andere hand- en spandiensten. Heb je interesse om ons te helpen, dan kun je je aanmelden via het contactformulier.

Vragen?

Mochten er nog vragen zijn, dan zijn wij bereikbaar per mail naar info@e-ven-t.nl. Telefonisch kunt u na 17.00 uur contact opnemen met Mireille Oostrum op 06-21440756, Nico van Deursen op  06-22990734 of met Ronald Grentzius op 06-52662696.

 

0