Fotohokje

Dankzij de ondersteuning van Fotohokje krijgen alle kinderen die een DANCE e-VEN-t bezoeken een blijvende herinnering mee naar huis; geweldige foto’s samen met hun vrienden en vriendinnen in de gekste outfits. Wat beleven de kids hier een plezier aan!

Fotohokje is overigens niet alleen leuk voor kinderen, het is simpelweg een geweldige aanvulling voor ieder evenement! Wanneer je het Fotohokje huurt, kunnen je gasten onbeperkt foto’s maken! Denk hierbij aan feesten, bruiloften

De foto’s worden direct afgedrukt, zodat je gasten het aandenken meteen in handen hebben. Onbeperkt veel plezier! De photobooth is maar liefst vier uur lang op je feest aanwezig. Ga maar eens na hoeveel foto’s in die tijd gemaakt kunnen worden… Om te garanderen dat er alleen maar mooie of gekke foto’s uitrollen, sturen wij een medewerker mee wanneer je de fotobooth huurt. Hij of zij is zorgvuldig geselecteerd en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Ze zetten alle foto’s die gemaakt zijn voor je op een houten USB-stick. Deze kun je direct meenemen, zodat je naar huis gaat met alle gemaakte foto’s in je broekzak. Het is ook mogelijk om de geprinte foto direct te delen op Facebook, Twitter en door te sturen via de e-mail. Dus zowel de print in je hand als de digitale versie op je telefoon!

Wil je ook je zelf en je gasten ook een geweldige herinneringen meegeven? Kijk dan voor meer informatie op www.fotohokje.nl.