e-VEN-t’s Kerstmisterie

De feestdagen en een heerlijke vakantie in aantocht!

Gezellig met je familie, vrienden en wie weet nog allemaal meer om de kerstboom, kaarsjes aan en je helemaal vol (vr)eten aan overheerlijk eten. Oud & Nieuw vieren en verder lekker niks doen.. Lekker hoor!

Toch vinden wij het ook ontzettend fijn om een frisse neus te halen en lekker naar buiten te gaan. Maar wat kun je doen buiten? Het ijs is weg en de temperatuur staat het niet toe om te zwemmen. Terwijl wij 2 dagen geleden heel hard ons best deden een goede reden te verzinnen om naar buiten te gaan, begon de telefoon te rinkelen…..

Een verschrikkelijk koude lucht drong vanuit de telefoon onze huiskamer in. Verwonderd keken we elkaar aan en deden we ons best om wat te maken van het geluid dat uit de telefoon kwam. In het begin konden we er helemaal niets van verstaan, maar langzaam werden de woorden duidelijker en drong het tot ons door met wie we contact hadden…

Het was Rudolph, Rudolph the Rednosed Reindeer! Helemaal vanuit de Noordpoolkade!! Rudolph was helemaal in paniek en op zoek naar hulp. Onze hulp, maar ook jullie hulp! Ben jij bereid om je lekker warm aan te kleden en Rudolph the Rednosed Reindeer te helpen?? Fantastisch!

Rudolph is namelijk de Kerstman verloren terwijl hij met zijn arrenslee ergens boven Veghel moet hebben gevlogen. De andere rendieren; Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donner en Blitzen, hebben net als Rudolph helemaal niets gemerkt en ze zijn ontzettend verdrietig. Helaas is dat niet alles, ze zijn namelijk ook een cadeau kwijt geraakt en ze vermoeden dat deze met de kerstman uit de arrenslee is gevallen.

Help jij ons een handje om uit te vinden Waar de Kerstman uit de Arrenslee is gevallen, Wat het cadeau is dat met hem is gevallen en voor Wie dit cadeau eigenlijk bedoeld was? Ga op zoek naar de antwoorden en je zult beloond worden door Rudolph en de andere rendieren.

SPELREGELS:

Klik hier voor de Spelregels

Klik hier voor de Plattegrond Kerstmisterie

Klik hier voor het Scoreblad Kerstmisterie (print deze uit en vergeet niet een pen of potlood mee te nemen!)

===

Overige info:

Wanneer: Vanaf zaterdag 24 december 2022 tot en met 8 januari 2023 kun je Rudolph enorm helpen. Je kunt er meerdere dagen over doen. Doe je werk goed, dan wordt je inzet beloond 😉

Waar: Binnen de straten van wijk ‘t Ven (Rietven, Bosven, Spoorven, Het Ven, Visven, Vlasven, Ketelven, Mergelven, Turfven en Moerven) in Veghel Doe je je werk heel goed? Dan vind je onderweg zelfs nog een klein cadeautje van ons!

Onze regels zijn zoals altijd; Ga met respect met andermans eigendommen om! En loop niet door tuinen, het is goed zichtbaar vanaf de weg.

Laat ons getuige zijn van jullie zoektocht en post je foto tijdens de speurtocht (natuurlijk niet met de oplossing!) via Facebook of Instagram en vergeet Stichting e-VEN-t niet te taggen!! Check natuurlijk ook even bij je ouders of je een foto mag plaatsen op social media!!!

Heel veel plezier!!!

Speurende groetjes,

Stichting e-VEN-t

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *