e-VEN-t’s Winter Speurtocht – Tijdens gehele kerstvakantie

Rudolph’s Betoverende Kerstspeurtocht

Diep in de betoverende wijk ‘Het Ven’, waar de straten versierd zijn met fonkelende lichtjes en de geur van kerst lijkt te zweven, begon op een avond iets bijzonders.

Het magische rendier Rudolph ontdekte een betoverende bingokaart met symbolen verspreid over ‘Het Ven’. Elke plek op de plattegrond van Het Ven was gemarkeerd met een QR-code. Rudolph, nieuwsgierig en speels als altijd, wilde dat de kerstelfjes hem hielpen de bingokaart af te strepen.

Met zijn schitterende neus als kompas begon Rudolph zijn kerstspeurtocht door ‘Het Ven’. Op elke locatie ontdekte hij een QR-code, waarmee hij de kerstelfjes uitnodigde voor een nieuw magisch avontuur. Het doel was simpel: elke keer dat ze een kerstsymbool vonden en hun magische opdracht volbrachten, mochten ze dat antwoord afstrepen op hun bingokaart.

De kerstelfjes raakten steeds meer betoverd door de magie van de QR-codes die hen naar geheime plekken in de wijk leidden. Met het verstrijken van de uren die zij hier waren, werd het lastiger om terug te keren naar de Noordpool. De Kerstman wist niet dat ze er tussenuit geknepen waren en Kerstavond naderde al heel snel..

Grote drukte heerste op de Noordpool. Ze moesten voor het opkomen van de eerste zonnestralen terug zijn op de Noordpool, voordat de Kerstman in de gaten kreeg dat ze er niet waren. Hals over kop, net voordat de eerste lichtstralen verschenen en de nacht het van de dag verloor, zijn ze teruggekeerd naar de Noordpool. Rudolph werd zielig en alleen achtergelaten.

Zielig en alleen betekent ook dat hij geen hulp meer had om tot het magische einde te komen. Nu heeft hij ons ingeschakeld met de vraag of jij een handje kan helpen!

Download en print de plattegrond én je eigen bingokaart helemaal onderaan deze website, zorg voor een opgeladen smartphone, incl. beschikbare data, je bingokaart + pen of potlood voor onderweg. Trek je schoenen en je jas aan en ga Rudolph alsjeblieft een handje helpen!!!

Streep meerdere symbolen op de kaart af en als afsluiter kraak je een code om uiteindelijk een kerstcadeautje van e-VEN-t voor jezelf (1 voor ieder deelnemend kind) te vinden.

Let op: Niet ieder symbool is af te strepen! We hebben enkele plaatjes toegevoegd om verwarring te creëren (gna gna). Zorg dat je de opdracht zorgvuldig bekijkt en goed leest wat er staat, dan kan het niet misgaan.

Veel succes met het voortzetten van de magie en beleef je eigen kerstavontuur, samen met papa / mama, opa / oma of vriendjes en vriendinnetjes.

✵•.¸,✵°✵.。.✰ ᴡɪᴊ ᴡᴇɴꜱᴇɴ ᴊᴜʟʟɪᴇ ᴀʟʟᴇᴍᴀᴀʟ ᴇᴇɴ ᴍᴀɢɪꜱᴄʜᴇ ᴋᴇʀꜱᴛ, ᴇᴇɴ ꜰɪᴊɴᴇ ᴠᴀᴋᴀɴᴛɪᴇ & ɴᴀᴛᴜᴜʀʟɪᴊᴋ ᴇᴇɴ ʟɪᴇꜰᴅᴇᴠᴏʟ ᴄᴏᴏʟ 2024 ✰.。.✵°✵,¸.•✵

bingokaart 2023 Winterspeurtocht

plattegrond 2023 Winterspeurtocht