Buitenspeeldag – 5 juni 2024

Woensdagmiddag 5 juni organiseren wij weer de jaarlijkse Buitenspeeldag!
Onze Buitenspeeldag is voor ieder kind uit Veghel en deelname is gratis!!
 
Dit jaar wijken wij af van de landelijke buitenspeeldag van JantjeBeton, omdat veel kinderen krachten sparen voor de avondvierdaagse in dezelfde week. Maar ook omdat wij als organisatie thuis bij onze eigen kinderen de spannende uurtjes doorbrengen, wachtend op de uitslag van de examens die zij hebben gemaakt.
 
Geen buitenspeeldag is natuurlijk GEEN optie en daarom hebben wij besloten het te verplaatsen naar
woensdagmiddag 5 juni tussen 13.00 – 17.00 uur.
 
Natuurlijk pakken we ook dit jaar weer groots uit met o.a. een heuse buikschuifbaan, andere luchtkussens, grote legoblokken, eendjes vangen en zelfs de Politie heeft laten weten erbij te zijn (als de mogelijkheid er is) om een kijkje te nemen in de auto, in de boeien geslagen te worden of om te vertellen hoe jij later zelf politieagent(e) kunt worden. Maar dat is nog lang niet alles!
 
Aan ieder kind is gedacht! Ook kinderen met een beperking zijn welkom, want hoe fijn is het om samen met andere kinderen buiten te kunnen spelen‼️ ‍‍‍
 
Denk aan zwemkleding & handdoek, want er zijn activiteiten waar je nat kunt worden.
De zon ☀️ hebben we besteld!!
 
Wil je ons een handje komen helpen? Graag!! Zonder hulp van lieve vrijwilligers kunnen we het niet mogelijk maken. Stuur je telefoonnummer naar info@e-ven-t.nl, dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.
 
Bij enorm slecht weer kunnen we besluiten om het evenement te annuleren. Volg ons daarom op Facebook, Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief, zodat wij je snel op de hoogte kunnen brengen.
Tot 5 juni!